Η Novomatic αποτελεί μία από τις πιο ισχυρές και γνωστές κατασκευάστριες εταιρείες τυχερών παιγνίων στην Ευρώπη και τη Νότιο Αφρική. Ιδρυμένη το 1980 στην Αυστρία, έχει προσφέρει στους λάτρεις των κουλοχέρηδων κορυφαία παιχνίδια, στιγμές αδρεναλίνης καθώς και μεγάλα κέρδη. Η αυστριακή εταιρεία, γνωστή και ως Novoline, έχει λανσάρει κάποια από τα πιο δημοφιλή video slots παγκοσμίως. Ετοιμάσαμε για εσάς μια λίστα με πέντε καλύτερα με κριτήριο το ποσοστό επιστροφής, τη δημοτικότητα, τα έντονα γραφικά, τις επιπλέον λειτουργίες, κ.α.

Lord of the Ocean

To Lord of the Ocean είναι ένα video slot με πέντε τροχούς, τρεις γραμμές πληρωμής και πολύ ζωηρά γραφικά. Το θέμα του είναι εμπνευσμένο από την ελληνική μυθολογία, ταξιδεύοντας τον παίκτη στο μαγικό βυθό της θάλασσας όπου θα συναντήσει τον κυρίαρχο Ποσειδώνα, σεντούκια που ξεχειλίζουν από χρυσάφι και άλλες θαλάσσιες θεότητες. Οι πολλές δωρεάν περιστροφές του και το υψηλό ποσοστό επιστροφής (που αγγίζει το 96%) εγγυώνται γρήγορα και πολλά κέρδη.

 

Dolphin’s Pearl Deluxe

Πρόκειται για ένα ακόμη παιχνίδι του αυστριακού κολοσσού με θέμα τη θάλασσα, αγαπητού από τους παίκτες κυρίως λόγω του προκαθορισμένου τζακ-ποτ των 9.000 νομισμάτων. Το σύμβολο wild είναι το Δελφίνι, ενώ το scatter το Στρείδι. Αν συναντήσετε τρία στρείδια κερδίζετε 15 δωρεάν περιστροφές, ενώ χάρη στον πολλαπλασιαστή μπορείτε να τριπλασιάσετε τα κέρδη σας. Τα γραφικά του είναι πολύ έντονα και η μουσική του πολύ ταιριαστή.

 

Colombus Deluxe

Κατακτήστε και τις επτά θάλασσες μαζί με τον Μεγάλο Εξερευνητή, αλλά και γρήγορα κέρδη παίζοντάς αυτό το κλασικό φρουτάκι με το υψηλό ποσοστό επιστροφής (95,2%). Ιδιαίτερα αγαπητό στους νοσταλγούς των παλιών κουλοχέρηδων λόγω του απέριττου του στησίματος και των απλών του γραφικών, το παιχνίδι θα σας οδηγήσει σε μεγάλα κέρδη λόγω των πολλών δωρεάν περιστροφών που διαθέτει.

Book of Ra

 

Πρόκειται για την πολυτελή έκδοση του Book of Ra και οι συστάσεις περιττεύουν καθώς πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια της Novomatic. Εδώ οι γραμμές πληρωμής είναι 10 και οι τροχοί 6. Σκοπός του παίκτη, προκειμένου να αυξήσει σημαντικά τα κέρδη του, είναι να κατεβάσει τρεις τουλάχιστον φορές το Βιβλίο του Ρα που θα τον οδηγήσει σε 10 δωρεάν περιστροφές. Οι παίκτες έχουν λατρέψει αυτό το έντονα ατμοσφαιρικό παιχνίδι με θεματολογία εμπνευσμένη από την Αρχαία Αίγυπτο και τους θησαυρούς της και το υψηλό RTP (πάνω από 94%).

Sizzling Hot Deluxe

Άλλος ένας θρυλικός κουλοχέρης της Novomatic που απευθύνεται στους λάτρεις του κλασσικού, καθώς στα σύμβολά του συναντούμε κεράσια, πεπόνια, λεμόνια και εφτάρια. Το παιχνίδι έχει 5 τροχούς και 5 γραμμές πληρωμής ενώ το πολύ υψηλό ποσοστό επιστροφής του (95,66) θα σας κάνει να τινάξετε την μπάνκα στον αέρα.

Και αν θέλετε να συνεχίσετε να παίζετε, προκαλέστε την τύχη σας με το Lucky Lady’s Charm, το Mega Jocker με τα πολύχρωμα γραφικά και τις 40 γραμμές πληρωμής και το Katana με τα πολλά free games.