Σε μια κίνηση που θέλει να συζητήσει δημοσίως για τα σημερινά πρότυπα πλαστικής ομορφιάς και να τονίσει την εκπόρνευση της σύγχρονης γυναίκας ,το πώς προβάλλονται αυτά από τα κοινωνικά μέσα, μια γυναίκα από την Αυστραλία είναι το νέο αστέρι του ίντερνετ.

Για τα μη ρεαλιστικά και ηλίθια πρότυπα θέλει να διαμαρτυρηθεί, που απαιτούν τις κυρίες ντυμένες και φροντισμένες στην τρίχα, φουλ στο φοτοσοπ σε προκλητικά χυδαίες πόζες  σε κάθε περίσταση.gpofdgj2

Κι έτσι παίρνει τις φωτογραφίες των δημοφιλέστερων γυναικών του Instagram και τις αναβιώνει προς το γελοιωδέστερο, με το σχόλιό της να είναι κάτι παραπάνω από φανερό.

gpofdgj1

Αυτά κάνει η Celeste Barber, την οποία χαρακτήρισε ως «πιο αστεία γυναίκα στο Instagram» η πλατφόρμα γυναικείας κωμωδίας WhoHaha.

gpofdgj3

Ως πραγματική και αληθινή γυναίκα δηλαδή, τρολάρει μεγάλα ονόματα του χώρου, γυναίκες σαν τη Ριάνα, την Μπιγιονσέ και τη Σελένα Γκόμεζ, περνώντας ταυτοχρόνως και το δυνατό μήνυμά της.

gpofdgj4

Η 35χρονη μαμά από το Σίδνεϊ κατακεραυνώνει τον πολιτισμό της ψευτοεικόνας, την ισοπέδωση της γυναικείας φύσης ως προς την αξιοπρέπεια και την αληθινή θηλυκότητα που λείπει πλέον σχεδόν από παντού, καυτηριάζοντας ταυτοχρόνως όλα τα ψεύτικα του κόσμου μας…