Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς γίνεται να βγάζετε μερικά γρήγορα συμπεράσματα για ανθρώπους που βλέπετε πρώτη φορά στη ζωή σας; Τι είναι αυτό που σας ωθεί στο να συνειδητοποιήσετε με την πρώτη ματιά αν ένας άνθρωπος είναι ισορροπημένος, αγενής, ευγενικός ή έξυπνος;

Τα μαλλιά μας, η κόμμωσή μας δηλαδή, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό που βγάζουμε προς τα έξω. Μπορεί από ένα επίσημο χτένισμα να μην μπορείτε να καταλάβετε πολλά για τον χαρακτήρα ενός ατόμου, αλλά σίγουρα μπορείτε να καταλάβετε πολλά από τον τρόπο που κάποιος χτενίζει τα μαλλιά του στην καθημερινότητά του. Διαβάζοντας παρακάτω θα καταλάβετε ποια χτενίσματα όταν τα δείτε θα πρέπει να σας βάλουν σε σκέψεις και ποια να εμπιστευτείτε.

Ίσια μαλλιά με χωρίστρα στη μέση Οι γυναίκες που χτενίζουν με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά τους είναι συνήθως ισορροπημένες και πρόκειται για αυτές τις γυναίκες που όλοι μας θα τρέξουμε πρώτα όταν έχουμε κάποιο πρόβλημα. Είναι έξυπνες και ευγενικές αλλά και αρκετά βαρετές σαν προσωπικότητες.

Η Reese Witherspoon και η Mila Kunis συνηθίζουν να χτενίζουν τα μαλλιά τους με χωρίστρα στη μέση.

Δεξιά χωρίστρα Όταν η χωρίστρα είναι χτενισμένη στο πλάι και δεξιά τότε ετοιμαστείτε για πολύ κλάμα. Αυτές οι γυναίκες είναι συνήθως πολύ ευαίσθητες και αγαπάνε να φροντίζουν τους γύρω τους. Ξέρουν να μαγειρεύουν αρκετά καλά αλλά θα προτιμούσαν περισσότερο να παραγγέλνουν το κάθε γεύμα τους από delivery. Επίσης έχουν πολλές ιδιοτροπίες και παραξενιές ως άνθρωποι.

Μαλλιά με μύτες και χωρίστρα στη μέση Πρόκειται για γυναίκες αφοσιωμένες στη δουλειά τους αλλά και στην οικογένεια. Τους αρέσει να είναι ευέλικτες και να προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε νέο δεδομένο της ζωής τους. Αυτές οι γυναίκες έχουν μεγάλο πρόβλημα συνήθως στο παράλληλο παρκάρισμα αλλά λατρεύουν το ομαδικό καραόκε και είναι αγαπητές σε μια παρέα γιατί προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε κατάσταση.Παρόλα αυτά τους αρέσει να τσακώνονται σε τακτικά διαστήματα και άνευ λόγου. Διακρίνονται για την σπατάλη τους σε υλικά αγαθά.

Οι γυναίκες με μύτες και ασυμμετρίες στα μαλλιά είναι πολύ αφοσιωμένες με τη δουλειά και την οικογένεια κάτι που ισχύει και για την Julia Roberts αλλά και για την Drew Barrymore.

Αριστερή χωρίστρα Αν έχετε αριστερή χωρίστρα τότε θα γνωρίζετε πολύ καλά πόσο πωρωμένες είστε με τη δουλειά και την οικογένεια. Λατρεύετε τα ζώα και τα παιδιά αλλά μισείτε τους ανθρώπους που λένε ψέματα, δικαιολογίες και που προκαλούν δράματα χωρίς λόγο.

H Beyonce και η Megan Fox έχουν αποδείξει την αγάπη τους για τα παιδιά. Η Beyonce δεν αποχωρίζεται την κορούλα της, Blue Ivy, ενώ η Megan Fox έχει αποκτήσει ήδη δύο γιους και έχει αποδειχθεί μια πολύ τρυφερή μητριά για τον γιο του συζύγου της.

Αφέλειες Σας αρέσει το κέφι, η διασκέδαση, το γέλιο. Έχετε ένα αρνητικό όμως! Αφοσιώνεστε τόσο πολύ στους στόχους σας που δύσκολα τους ικανοποιείτε. Λατρεύετε να πειραματίζεστε στα μαλλιά σας αλλά για κάποιον λόγο επιστρέφετε συνέχεια στις αφέλειες.Επίσης κρύβεστε από τον αληθινό έρωτα και την αγάπη. Στην πραγματικότητα φοβάστε την γυναικεία σας φύση και την σεξουαλικότητά σας.

Οι αφέλειες δείχνουν άτομο με πολύ κέφι για τη ζωή και η Taylor Swift είναι αδιαμφισβήτητα τέτοιο άτομο. Λέγεται πως στο σπίτι της διοργανώνονται συνέχεια τα πιο τρελά πάρτι.

Καθόλου χωρίστρα Πρόκειται για γυναίκες με πολύ αυθορμητισμό που ξέρουν τι θέλουν να κάνουν στο μέλλον αλλά δεν τους αρέσει να το μοιράζονται. Είναι ζηλιάρες και κτητικές. Αλλά και τρελές ταυτόχρονα/ Παρόλο που έχετε οργανωμένο στο μυαλό σας το άμεσο μέλλον σας, δεν θα σας χάλαγε μια μέρα απλά να τα παρατήσετε όλα και να πάτε σε ένα νησάκι στην Καραϊβική.

Η Anne Hathaway και η Charlize Theron είναι δύο γυναίκες που επιλέγουν συχνά να μην κάνουν χωρίστρα στα μαλλιά τους.

Μπορεί τα παραπάνω να μην ισχύουν 100% για κάθε γυναίκα αλλά δίνει μια πρώτη εντύπωση. Εσείς πιστεύετε ότι ισχύει κάτι τέτοιο; Πετύχαμε κάτι από τα παραπάνω για τον δικό σας χαρακτήρα; Αν όχι κανένα πρόβλημα. Άλλωστε πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις.