Τζούλια Αλεξανδράτου: Στις πιο πάνω φωτό βλέπουμε μεγάλες διαφορές σε πρόσωπο και στήθος.

Η Ελένη Μενεγάκη και να θέλει να το κρύψει δε μπορεί. Αρκετά νούμερα προστέθηκαν στο μπούστο της, κάνοντας τρομερή τη διαφορά και την ίδια ακαταμάχητη αλλά και στο πρόσωπό της οι διαφορές είναι ιδιαίτερα εμφανείς σε μύτη, χείλη, μάτια ανόρθωση και φρύδια.

Άννα Βίσση:
Μια από τις καλύτερες ελληνικές φωνές δε μπορούσε να πει όχι στο πονηρό δέλεαρ των πλαστικών επεμβάσεων. Η διαφορά με το πέρασμα των χρόνων τεράστια!

 

ΠΡΙΝ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΜΕΤΑ

Χριστίνα Μουστάκα: Το κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα μας έκανε να πιστέψουμε στην αρχή ότι όλα ήταν αγνά, φυσικά και όμορφα…. Πόσο λάθος κάναμε… Ίσως και ολόκληρη είναι τελικά πλαστική από χείλη, μάτια, φρύδια, στήθος ίσως τα πάντα επάνω της!

Έλενα Παπαρίζου.
Τεράστια διαφορά όχι μόνο σε στήθος αν παρατηρήσετε αλλά και σε μύτη μάτια φρύδια και ζυγωματικά. Τρομερές οι διαφορές σε όλα τα επίπεδα!

ΠΡΙΝ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΜΕΤΑ

Ναι και η Δούκισσα Νομικού έκανε αρκετές πλαστικές επεμβάσεις ορατές πολύ ή και μη όπως στο στήθος, στα βλέφαρα καθώς υπέφερε από πολύ έντονες σακούλες, τα φρύδια της ανόρθωση και τατουάζ, την μύτη της και το πιγούνι της.

 

Η ΕΛένη Χατζίδου έκανε από πλαστικές σε στήθος, σε μύτη, σε χείλη, σε μύτη και μπορούμε να πούμε πως ναι βλέπουμε έναν άλλο άνθρωπο.

Η Ελεονώρα Μελέτη ξεπέρασε και την Ελένη Μενεγάκη…και κερδίζει με διαφορά πλαστικού στήθους.

Η Έλενα Παπαβασιλείου ένα ολόκληρο πρωινό δε σταμάτησε να μας δείχνει το στήθος της. Είχε πέσει πολύ δουλειά για να δημιουργηθεί…. Έγινε γνωστή εξάλλου  γι αυτό ίσως και μόνο γι αυτό.

 

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε πολλά και διάφορα…Βλέφαρα, στήθος, πιγούνι, χείλη, φρύδια…και ο κατάλογος συνεχίζεται.

ΠΡΙΝ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΜΕΤΑ

Η Δήμητρα Ματσούκα άλλαξε. Εμφανίστηκαν χείλη, μήλα απο το πουθενά, στήθος, κόπηκε πιγούνι, ξυρίστηκαν φρύδια, ανόρθωση βλεφάρων, μπότοξ κλπ…. έγιναν “μερικές μικροαλλαγές” πως να το κάνουμε;

ΠΡΙΝ
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
ΜΕΤΑ

Άλλη Δέσποινα τώρα, άλλη τότε.

ΠΡΙΝ
ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ
ΜΕΤΑ

Κατερίνα Λέχου! Χωρίς λόγια.

Οι φωτογραφίες ανήκουν στη Google.

Και η λίστα συνεχίζεται…