ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΡΓΗ!!!!!!!

Σοκάρει ένα βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα zoosos.gr και που δείχνει ένα ανήλικο αγόρι με την παρέα του να κακοποιεί και να δολοφονεί  μία αγαθή και άτυχη λευκή γατούλα από μεγάλο ύψος σε απόκρημνη ακτή πάνω σε βράχια γελώντας…

Στο βίντεο που έχει διάρκεια 33 δευτερόλεπτα φαίνεται ένας νεαρός μαθητής λυκείου, να παίρνει στα χέρια του μία λευκή γάτα και μετά να την πετά “για πλάκα” στα βράχια από ύψος 4 μέτρων.

Από τους υπόλοιπους που φαίνονται στο βίντεο, κάποιοι τον παρακαλούν να μην την πειράξει, ενώ άλλοι τον προτρέπουν να της ρίξει ένα “σουτ” ενώ σκάνε γέλια όταν ακολουθεί το έγκλημα.

Στο τέλος του βίντεο, που έχει καταγραφεί τον περασμένο Οκτώβριο, φαίνεται ο νεος τον οποίο οι υπόλοιποι αποκαλούν “Μέσι” να πετάει στον αέρα την γάτα.

 

Η πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Σαλαμίνας υπέβαλε στις 24 Δεκεμβρίου καταγγελία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ενώ η Πανελλήνια Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία ζητά από τις αρχές να προβούν στις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες.

Να σημειωθεί πως η αστυνομία ΓΝΩΡΙΖΕΙ όλα τα στοιχεία και τα πρόσωπά τους.

Το μόνο που μένει είναι να λάμψει η δικαιοσύνη  και να σταματήσουν οι υποψήφιοι εγκληματίες της ελληνικής κοινωνίας να δρουν χωρίς τιμωρία.

Ευχόμαστε να είναι το τελευταίο περιστατικό βασανισμού ζώου.