Nέα διάσταση στην ιστορία του Ψυχρού Πολέμου και τη διαρκή απειλή της οικουμενικής καταστροφής εξαιτίας μιας σύρραξης με πυρηνικά όπλα δίνει ο Χαΐμ Εσέντ, τέως Επικεφαλής Διαστημικής Ασφαλείας του Ισραήλ.

Ο ίδιος ούτε λίγο, ούτε πολύ ισχυρίζεται πως εξωγήινοι υπάρχουν και τους έχουμε συναντήσει.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Yedioth Ahronoth ισχυρίζεται πως το Ισραήλ και οι ΗΠΑ έχουν έρθει σε επικοινωνία με μια «Γαλαξιακή Ομοσπονδία» εξωγήινων, αλλά ότι η ανθρωπότητα δεν είναι έτοιμη για την «αλήθεια» για τη ζωή πέρα από τη Γη.

«Μας ζήτησαν να μην πούμε στον κόσμο ότι βρίσκονται εδώ, επειδή η ανθρωπότητα δεν είναι ακόμα έτοιμη», δήλωσε ο Εσέντ στην εφημερίδα το Σάββατο, ενώ πρόσθεσε πως πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ «ήταν έτοιμος να αποκαλύψει το μυστικό, αλλά οι εξωγήινοι από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία τον απέτρεψαν και του πρότειναν να: περιμένει και να αφήσει τα πνεύματα να ηρεμήσουν πρώτα.Δεν θέλουν να υπάρξει μαζική υστερία».

Σύμφωνα με τον 87χρονο στρατηγό εν αποστρατεία, ο οποίος ηγήθηκε της διαστημικής μονάδας του υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ σχεδόν για 30 χρόνια, οι Εξωγήινοι αποσόβησαν την οικουμενική καταστροφή, συγκρατώντας την τότε Σοβιετική Ένωση από το να αντεπιτεθεί με πυρηνικά όπλα στις ΗΠΑ, ύστερα από την εισβολή των Αμερικανών στον Κόλπο των Χοίρων της Κούβας, το 1961.

Ο Χαΐμ Εσέντ δηλώνει πεπεισμένος ότι οι Εξωγήινοι έχουν σκάψει στο υπέδαφος του πλανήτη Άρη και έχουν εγκαταστήσει βάση, όπου φιλοξενούνται τόσο Εξωγήινοι όσο και Γήινοι αστροναύτες.

https://t.co/pj7VpuqMGl?amp=1

Μάλιστα λέει ότι αντιπροσωπεία Εξωγήινων έχει επισκεφθεί τη Γη, ως απεσταλμένη μιας «Διαγαλαξιακής Ομοσπονδίας Διαστήματος». Αυτή η επίσκεψη, όμως, μένει κρυφή, διότι αυτή ήταν η εξ αρχής συμφωνία με τους Εξωγήινους.

Οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ, Ισραήλ, Βρετανίας, Ρωσίας, Κίνας και Ιαπωνίας, είναι ενήμερες γι’ αυτές τις συναντήσεις Γήινων-Εξωγήινων, τηρούν όμως τον όρο μυστικότητας…

«Εάν μιλούσα πριν από πέντε χρόνια, θα με έκλειναν σε ψυχιατρείο. Σήμερα όμως, όλοι μιλούν διαφορετικά. Δεν έχω τίποτα να χάσω.

Έχω λάβει τις διακρίσεις και τα βραβεία μου. Απολαύω σεβασμού σε πανεπιστήμια του εξωτερικού -όπου και εκεί τα δεδομένα αλλάζουν» σχολιάζει τέλος ο Εσέντ αναφορικά με τους λόγους που αποφάσισε να αποκαλύψει τι «μυστικό».

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ