Αν ένα κορίτσι έχει πάρει το λάθος χτένισμα, μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι είναι πολύ μεγαλύτερης ηλικίας από ό, τι πραγματικά είναι. Γι αυτό σας προτείνουμε τα παρακάτω υπέροχα χτενίσματα που θα σας κάνουν τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερες!

1. Φιλαριστό ανάλαφρο χτένισμα σεξι στυλ

2. Φυσικό χτένισμα μπούκλες

Δοκιμάστε χτένισμα με μπούκλες επιμελώς ατημέλητα.  Επιπλέον, αυτό το χτένισμα φαίνεται πλούσιο, κάνει ένα πρόσωπο νεότερο πιο φρέσκο.

3. Χτένισμα πλεξούδα στον ώμο.

Αν ρίξετε μια πλεξούδα πάνω στον ώμο και να της δώσετε όγκο ελαφρώς , θα ήταν μια μεγάλη επιλογή για να σας κάνει να δείχνετε νεότερη.

4. Xτένισμα φυσικές μπούκλες

Όμορφη φυσική μπούκλα φαίνεται φρέσκια και όμορφη. Κάποια στιγμή το πρωί με ηλ.ψαλίδι ή ισιωτικη το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας ..

Χτένισμα 5. Η επίδραση των δύο αποχρώσεων

Αν στο βασικό χρώμα των μαλλιών σας προσθέσετε μια απόχρωση σε δύο τόνους πιο ανοικτό, θα δώσει εκπληκτικό αποτέλεσμα του ήλιου και επιπλέον ενέργεια της εικόνας.

Χτένισμα 6. Άτακτη αφέλεια

Κλασική αφέλεια που συμβουλεύουμε να την στρώνετε στο πλάι. Αυτή η αφέλεια δεν κρύβει το πρόσωπό σας, προσθέτει ομορφιά στην εικόνα και νεότητα, καθώς δίνει αυτοπεποίθηση και προσελκύει την προσοχή των ανδρών.

Χτένισμα 7. Απλή αλογοουρά

Αλογοουρά με ένα μικρό όγκο στην κορυφή θα δώσει στην εικόνα αυθορμητισμό κομψότητα και χαλάρωση.