Η ιστορία της μικρής Μποντσούκ στην Τουρκία συγκινεί και μας υπενθυμίζει ότι ο σκύλος είναι πράγματι ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου. Η Μποντσούκ ακολούθησε στις 14 Ιανουαρίου το ασθενοφόρο που μετέφερε τον «μπαμπά» της και ιδιοκτήτη, Τσεμάλ Σεντούρκ σε νοσοκομείο της Τραπεζούντα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Guardian, η σκυλίτσα είναι τόσο αφοσιωμένη που καθημερινά επέστρεφε μόνη της στην είσοδο του νοσοκομείου και περίμενε καρτερικά τον ιδιοκτήτη της να φανεί Η κόρη του ασθενούς περιέγραψε ότι ενώ εκείνη επέστρεφε μαζί με την Μποντσούκ σπίτι, εκείνη το έσκαγε κάθε μέρα και επέστρεφε μόνη της στο νοσοκομείο.

Ο φρουρός ασφαλείας του νοσοκομείου παρατήρησε ότι η Μποντσούκ ερχόταν καθημερινά στις 9 περίπου το πρωί και καθόταν εκεί μέχρι και το βράδυ. Καθώς περίμενε, προσπαθούσε να δει στο εσωτερικό του κτηρίου μήπως διακρίνει τον «μπαμπά» της να έρχεται προς το μέρος της. Σεβόμενη όμως τους κανονισμούς, η ίδια ποτέ δεν επιχείρησε να μπει στο εσωτερικό του νοσοκομείου.

Ο κ. Σεντούρκ ενημερώθηκε για τη συγκινητική αντίδραση της σκυλίτσας του και με τη βοήθεια αναπηρικού αμαξιδίου κατάφερε να φτάσει μέχρι την είσοδο για μια σύντομη επανένωση με τη φίλη και καλύτερη συντροφιά του, δηλώνοντας πως και εκείνος ήθελε πολύ να την δει και ότι του λείπει. Λίγες μέρες μετά, ο ιδιοκτήτης πήρε εξιτήριο και μαζί επέστρεψαν σπίτι. Η ιστορία τους όμως συνεχίζει να κάνει το γύρο του διαδικτύου και δικαίως.

Σκυλίτσα περίμενε υπομονετικά τον ιδιοκτήτη της επί πέντε μέρες έξω από το νοσοκομείο