Σοκ προκαλούν οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και δείχνουν ένα αλυσοδεμένο κουτάβι πιτ μπουλ τεσσάρων μηνών μέσα στα χιόνια χωρίς τροφή και νερό.

Όπως μεταδίδει σε σχετικό του ρεπορτάζ ο ΣΚΑΪ το σκυλί διαβιεί σε αυτές τις συνθήκες τους τελευταίους μήνες παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο αστυνομικό τμήμα Κυψέληςκαι έχουν διαβιβαστεί στον εισαγγελέα.

Το κουταβάκι κατά τις ίδιες πληροφορίες κλαίει καθημερινά και αναποδογυρίζει το άδειο μπολ του φαγητού του. Μάλιστα από χθες μέχρι σήμερα τρέμει από το κρύο και προσπαθεί να προστατευτεί μέσα στο χιονιά.

Η γνωστή για την φιλοζωική της δράση Φωτεινή Κομμά που μένει απέναντι από το συγκεκριμένο σπίτι στην Κυψέλη δήλωσε στο skai.gr: «Η συγκεκριμένη οικογένεια κακοποιεί συστηματικά ζώα συντροφιάς. Δύο σκύλοι έχουν βρει φρικτό θάνατο στο παρελθόν, ο ένας σκύλος, ράτσας βέλγικου ποιμενικού, που είχαν πριν χρόνια ζούσε μόνιμα στην ταράτσα δεμένος και κρεμάστηκε από την ίδια του την αλυσίδα και ο άλλος, ράτσας persa canario, πέθανε λίγο πριν τα Χριστούγεννα σκελετωμένος και γεμάτος πληγές. Χαρακτηριστικό είναι ότι το άψυχο σώμα του πετάχθηκε στα σκουπίδια. Όλες οι συστάσεις και οι καταγγελίες έπεσαν στο κενό και έτσι απέκτησαν το κουταβάκι που αυτή τη στιγμή βρίσκεται μέσα στα χιόνια αβοήθητο, το μόνο που μπόρεσα είναι να του πετάξω μια χούφτα φαγητό. Δυστυχώς ο φαύλος κύκλος της φρίκης συνεχίζει ατιμώρητος».

Το ζώο αφαιρέθηκε από εθελοντές, δυστυχώς χωρίς τη συνδρομή της αστυνομίας η οποία ισχυρίστηκε ότι δεν μπορεί να μεταβεί λόγω καιρικών φαινομένων και θα φιλοξενηθεί μέχρι να υιοθετηθεί.