Σαν βόμβα έπεσε η είδηση που θέλει μία Κινέζα “διάσημη” διαδικτυακά , influencer με το όνομα Λίζα Λι πάμπλουτη και εξοχότατη  να ζει στην πραγματικότητα σε αχούρι με περιττώματα σκύλου και μεσ’την φτώχεια! 

Η εν λόγω Λίζα Λι ήταν μια διασημότητα στο Instagram και την Κίνα. Και εξακολουθεί να είναι, αλλά για λάθος λόγους, καθώς η σπιτονοικοκυρά της τα «πήρε στο κρανίο» επειδή της καθυστερούσε τα νοίκια και αποφάσισε να αποκαλύψει στο Internet ότι η Λίζα δεν είναι αυτή που δείχνει

Ενώ στα social media παρουσίαζε μια χλιδάτη ζωή γεμάτη από ανέσεις, η πραγματικότητα ήταν τελείως διαφορετική. Όπως φαίνεται και στο βίντεο της κινεζικής ιστοσελίδας Pear, η Λίζα Λι ζούσε σε ένα στενό μικρό διαμέρισμα γεμάτο σκουπίδια, μούχλα και περιττώματα σκύλου. Οι 1,1 εκατομμύριο πληρωμένοι ακόλουθοι της influencer σοκαρίστηκαν από τις εικόνες της ντροπής.

Φωτογραφίες: Screengrab

Η Λίζα Λι είναι γνωστή στην Κίνα για τα ταξίδια της, τα πάρτι και τα εκλεκτά εστιατόρια που διαλέγει να αναδείξει στους ακολούθους της. Ο λόγος που η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος στο οποίο ζει η Λι αποφάσισε να την εκθέσει με αυτόν τον τρόπο, ήταν επειδή η Λι δεν απαντούσε στις κλήσεις της ενώ της χρωστούσε πολλά ενοίκια. Έτσι, αποφάσισε να τη δώσει ένα μάθημα.

Σύμφωνα με τη σπιτoνοικοκυρά, ακόμα και επαγγελματίες καθαριστές είχαν αρνηθεί να καθαρίσουν το διαμέρισμα.

Πόση πλάνη χωράει μέσα στο διαδίκτυο;

Πόσα ψεύτικα “είδωλα” ξεπηδάνε από παντού καθημερινά σαν κάτι το ιδανικά πλασμένο; 

Instagram, Facebook, Twitter, Youtube, Printerest, Google, Youtubers, Infuencers, Models, Showbiz, Τηλεόραση, Βίντεοκλιπς, Ραδιόφωνο, Περιοδικά, Έντυπα…

Σαπίλα και διαφθορά, ψέμα και photoshop, edit φίλτρα και make up-μάσκες, πλαστικές επεμβάσεις και τρέσες, φακοί επαφής και 25ποντα τακούνια, θήκες δοντιών, βλεφαρίδες και νύχια γύπα, κότερα και ξενοδοχεία που είναι photoshop ή δανεικά για 2 λεπτά της φωτογραφίας ή του βίντεο.

Τελικά οι τραγικοί δεν ανήκουν στην Αρχαία Ελλάδα αλλα στην σύγχρονη Ελλάδα του σήμερα που θέλουν οι …ξενομάνιακ πουλημένοι του συστήματος να την κάνουν “ελλαδισταν”.

Δείτε το παρακάτω βίντεο που τα λέει όλα και μπορεί ο 2j να είναι ίσως ένας από αυτούς και να ανήκει στο σύστημα των ίσως πληρωμένων likes , προβολών και εγγραφών αλλά είπε και κάτι πολύ ωφέλιμο: