Οι άντρες του Ανθρωποκτονιών θεωρούν πως ήταν διπλό το κίνητρο της άγριας δολοφονίας σε βάρος της 38χρονης Κινέζας Qiu Yun Lin, η σορός της οποίας είχε βρεθεί στις 29 Δεκεμβρίου 2020 μέσα σε βαλίτσα, σε δασική έκταση στην περιοχή Κάζα Βιλίων Αττικής, για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση στις 19 Οκτωβρίου 2020 στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.

Η ίδια είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους της πως ο 47χρονος ομοεθνής της δράστης και φίλος της, την προσέγγιζε ερωτικά αλλά εκείνη δεν επιθυμούσε δεσμό μαζί του. Ο ίδιος ήταν οικογενειάρχης, ήταν εύπορος και είχε έρθει στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του, ενώ είχε αποκτήσει και «χρυσή βίζα» μετά από την μεγάλη αγορά ενός ακινήτου στο οποίο και διέμενε.

Μία ληστεία σε βάρος του από ομοεθνείς του όμως που του άρπαξαν 50.000 ευρώ και το πάθος του για τον τζόγο, κοινό πάθος με το θύμα, τον κατέστρεψε οικονομικά και έτσι έφτασε να δανειστεί έντοκα από την Λιν, 10.000 ευρώ που δεν της τα επέστρεφε.

Εκείνη συνήθιζε, πέρα από τον τζόγο, να δανείζει ομοεθνείς της έντοκα και οι Αρχές θεωρούν ότι η μη ανταπόκριση του θύματος στις ερωτικές του επιθυμίες και το χρέος που δεν μπορούσε να ανταποκριθεί ο ίδιος, οδήγησαν στην δολοφονία της, πιθανόν με ασφυκτικό θάνατο, αφού η νεκροψία στη σορό της δεν μπόρεσε να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα ενώ και ο ίδιος αρνείται να πει οτιδήποτε.

Στη συνέχεια την τοποθέτησε ημίγυμνη μέσα σε βαλίτσα και την πήγε στην περιοχή της Κάζας Βιλίων όπου και την πέταξε στην άκρη του δάσους, όπου και βρέθηκε στα τέλη Δεκεμβρίου από περιπατητές.

Οι αστυνομικοί τον θεώρησαν κύριο ύποπτο για το έγκλημα, από τον πρώτο καιρό κιόλας καθώς είχε υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις στην κατάθεσή του, όπως για παράδειγμα ότι δεν γνώριζε καν την περιοχή που βρέθηκε η βαλίτσα και δεν είχε πάει ποτέ του εκεί.

Όταν όμως βγήκαν τα αποτελέσματα της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν όχι μόνο τις μεταξύ τους συνομιλίες και τα ραντεβού που έδιναν για να πάνε εκείνες τις ημέρες στο καζίνο της Πάρνηθας, αλλά και το στίγμα της κινητής στο τηλέφωνό του, στην περιοχή των Βιλίων, λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση του θύματος.

Κατόπιν εντάλματος που εκδόθηκε σε βάρος του, ο 47χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη την Τετάρτη 18 Μαΐου και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

 

 

Πηγή  https://anikolouli.gr/