Την έντονη ανησυχία για τη ζωή του Θύμιου Μπουγά που αγνοείται εξέφρασε ο νομικός παραστάτης της οικογένειας του άτυχου άνδρα, Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος προανήγγειλε νομικές ενέργειες για τον εντοπισμό των δραστών….

«Ως νομικός παραστάτης της οικογενείας του αγνοούμενου Ευθύμιου θα κάνω κάθε ενδεδειγμένη νομική ενέργεια για την παραδειγματική τιμωρία όσων με Bullying χλευασμό και δημόσια διαπόμπευση ευθύνονται για την εξαφάνιση του για το δράμα του. Το 2008 αυτοπυροβολήθηκε θέλοντας να βάλλει τέλος στην ζωή του. Αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα εξαιτίας της παραμόρφωσης της δυσμορφίας στην εμφάνιση του. Εκφράζω ανησυχία για την ζωή του. Χρειάζεται μεγαλύτερη κινητοποίηση έρευνες παντού από την ΕΛ.ΑΣ για τον άμεσο εντοπισμό του», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο iefimerida.gr κ. Νουλέζας. Ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου άνδρα, ο οποίος εξακολουθεί να αγνοείται καταγγέλλει πως δεν προστατεύτηκε από την πολιτεία. «Χρειάζεται στέγη και εργασία επανένταξη όχι απλώς επίδομα η βοήθημα. Αν του συνέβη κακό που απεύχομαι πρόκειται για τραγωδία. Έχουμε αποτύχει ως κοινωνία. Εύχομαι να είναι καλά στην υγεία του. Θα στέκομαι δίπλα του ως το τέλος», είπε στο iefimerida.gr o ποινικολόγος. Αναφορές για εντοπισμό του Θύμιου Μπουγά στον Πειραιά Ο διοικητής του Silver Alert, όπως έγραφε χθες το iefimerida.gr, πρόκειται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα για την υπόθεση της εξαφάνισης του Θύμιου Μπουγά στον Πύργο, ενώ αναφέρει ότι έχει θεαθεί στον Πειραιά. Ειδικότερα, όπως αποκάλυψε μιλώντας στο thebest.gr ο διοικητής του προγράμματος, Γεράσιμος Κουρούκλης, συγκεντρώνει στοιχεία προκειμένου να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για τα 11 άτομα που έκαναν bullying στον Θύμιο Μπουγά. «Σε ό, τι αφορά τους 11 του Πύργου, μαζεύουμε στοιχεία και συμπληρώνουμε τον φάκελο γιατί θα υποβάλουμε δική μας μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, έτσι ώστε να αναλάβει ανώτερος εισαγγελικός λειτουργός. Αυτό το κάνουμε, προκειμένου να μην υπάρξει καμία περίπτωση συγκάλυψης», ανέφερε αρχικά ο κ. Κουρούκλης και συμπλήρωσε: «Γιατί από τις πληροφορίες που έχουμε κάποιοι από αυτούς είναι τα λεγόμενα “καλών οικογενειών” και για να το προσδιορίσω περισσότερο, είναι πολιτικών και οικονομικών προσώπων της περιοχής. Φρονώ ότι μπορεί να υπάρξει μια τέτοια τάση, δεδομένου ότι “κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει” και επειδή είναι και επαρχία, όλοι γνωριζόμαστε… Αυτό δεν πρέπει να συμβεί», τόνισε ο διοικητής του Silver Alert….

Επιπλέον, ο κ. Κουρούκλης ανέφερε πως έχει λάβει αναφορές για εντοπισμό του εξαφανισθέντος εδώ και 19 ημέρες Θύμιου Μπουγά στην περιοχή του Πειραιά. «Οι περιγραφές που παίρνουμε από εκείνη την περιοχή, ταιριάζουν με τον Ευθύμη, και ενδυματολογικά και ο σωματότυπος, ακόμα και ο μηχανισμός ομιλίας λόγω τραχειοστομίας. Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε αναζήτησή του, παίζουμε το κρυφτούλι με τον Ευθύμη. Έχουμε τέσσερις με πέντε μαρτυρίες, είναι στην περιοχή του Πειραιά αλλά μόλις καταλάβει ότι κάποιος τον κοιτάει πιο έντονα, το βάζει στα πόδια και μέχρι να προλάβουν να μας ενημερώσουν έχει εξαφανιστεί. Δεν ξέρουμε αν γνωρίζει ότι το ψάχνουμε, όμως αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι βρίσκεται σε κατάσταση πανικού και προσπαθεί να ξεφύγει από τους πάντες και τα πάντα», εξηγεί στο thebest.gr o διοικητής του Silver Alert….

Τέλος, απευθύνει έκκληση προς τους ανθρώπους που ίσως εντοπίσουν κάπου τον Θύμιο Μπουγά, να μην τον πλησιάσουν, αλλά να καλέσουν αμέσως στο 1065 προκειμένου να αναφέρουν την τοποθεσία και στη συνέχεια να ενεργοποιηθούν οι εθελοντές του Silver Alert και η αστυνομία. «Στο μεταξύ, δεν τον αφήνει διακριτικά από τα μάτια του», υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ο κ. Κουρούκλης….

 

Πηγή  https://www.mixanitouxronou.gr/

 

 

 

Νέα στοιχεία για τον Θύμιο Μπουγά: Ο αυτοτραυματισμός του και το περιστατικό στην Τρίπολη | Arcadia Portal