Κιβωτός του Κόσμου: «Πετούσαν παιδιά από τις σκάλες», καταγγέλλει 19χρονη -  CNN.gr

 

Οι καταγγελίες σχετικά με τα όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες της Κιβωτού του Κόσμου διαδέχονται η μία την άλλη.

Εκτός από τα όσα έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με υποθέσεις ασέλγειας και ξυλοδαρμούς κατά των παιδιών που φιλοξενούνταν στις δομές της «Κιβωτού», υπάρχουν μαρτυρίες που εμπλέκουν την συγκεκριμένη δομή, με κύκλωμα υιοθεσιών.

 

«Όποιο παιδάκι θες το έχεις αύριο σπίτι σου»

Η μαρτυρία στο in της Ειρήνης προκαλεί σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τον ρόλο της «Κιβωτού του Κόσμου» σε υιοθεσίες παιδιών.

Η κ. Ειρήνη περιέγραψε το σοκ που έζησε χρόνια πριν σε μια κοινωνική εκδήλωση, ένα σοκ που δεν της έχει φύγει από τα μυαλό όλα αυτά τα χρόνια, όπως μας είπε, και το οποίο θέλησε να καταθέσει τώρα, μετά τις καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου».

Αρχικά η γυναίκα αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή -και υπάρχει λόγος γι’ αυτό- λέγοντας ότι έχει κάνει τρεις -αποτυχημένες- προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης, στην προσπάθειά της να γίνει μητέρα.

Προ δεκαετίας λοιπόν όπως περιγράφει: «Βρέθηκα σε μια κοινωνική εκδήλωση ενός πολύ δικού μου ανθρώπου. Ο άνθρωπος αυτός ήταν πολύ της Εκκλησίας και είχε στενές σχέσεις με την Κιβωτό του Κόσμου».

«Στην εκδήλωση αυτή, μου έκανε εντύπωση η παρουσία μικρών παιδιών, 6-7 ετών από χώρες του εξωτερικού, τα οποία συνόδευαν μέλη της Κιβωτού του Κόσμου», λέει η γυναίκα.

«Τα περισσότερα ήταν από χώρες της Αφρικής. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, χόρευα με δύο από αυτά. Ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι» συνεχίζει να λέει η κ. Ειρήνη.

Φυσικά η γυναίκα ρώτησε για την παρουσία των παιδιών στην εκδήλωση και της είπαν ότι «πήγαιναν τα παιδιά σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις για να ξεσκάσουν».

«Μετά από λίγη ώρα, ο άνθρωπος που έκανε την εκδήλωση, ξέροντας τις προσπάθειες που είχα κάνει για να αποκτήσω παιδί με πλησιάζει και μου λέει ‘όποιο παιδάκι θες το έχεις αύριο σπίτι σου’. Σοκαρίστηκα και του είπα ‘πώς γίνεται αυτό’ για να πάρω την απάντηση ότι ‘όταν υπάρχουν άνθρωποι στη σωστή θέση όλα γίνονται’».

«Μου είχε φανεί τόσο σοκαριστικό» λέει η κ. Ειρήνη για να συμπληρώσει ότι «μου φάνηκε σαν να παραγγέλνω ντελίβερι».

 

Πηγη in.gr