Λίγες ημέρες έχουν περάσει από την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη και οι κάμερες εντόπισαν τη Λένα Δροσάκη και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην πρώτη τους αντίδραση on camera.

Οι δύο ηθοποιοί ευχαρίστησαν ευγενικά τους δημοσιογράφους αλλά δεν θέλησαν να σχολιάσουν απολύτως τίποτα στον καταιγισμό των ερωτήσεων.

«Γεια σας! Αχ παιδιά, δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα, ευχαριστώ πολύ. Καλό σας βράδυ. Παιδιά σας παρακαλώ, μην μου το κάνετε αυτό. Σας παρακαλώ πολύ» αρκέστηκε να πει η Λένα Δροσάκη, ενώ η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ανέφερε: «Δεν έχω να σας πω τίποτα, σας ευχαριστώ πολύ. Καλό σας βράδυ, ευχαριστώ πολύ».

«Η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη έχει δώσει εντολή για αγωγή στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου»

Εν τω μεταξύ, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή «Super Κατερίνα» προανήγγειλε αγωγές από τον εντολέα του κατά όσων τον αποκαλούν «βιαστή».

Στην εκπομπή προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου μετά την απόφαση του δικαστηρίου, που βρήκε ένοχο τον ηθοποιό για δύο απόπειρες βιασμού και αθώο λόγων αμφιβολιών για τον βιασμό.

 

«Η λαϊκή κατακραυγή βιάστηκε πάρα πολύ να φωνάξει» – Δηλώσεις «φωτιά» για τον Πέτρο Φιλιππίδη
Η ηθοποιός δήλωσε: «Δεν τίθεται θέμα δικαίωσης. Το ζήτημα είναι να σταματήσει μια κακοποιητική δράση. Δεν νιώθω καλά, δεν έχει κάτσει μέσα μας, ήταν μια πολύ σκληρή περίοδος για μας. Δεν είναι όλα προς τέρψιν του κοινού και των εκπομπών. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει χαρά από πουθενά. Θα μας πάρει πολύ χρόνο. Είμαστε αγκαλιασμένες με όλες τις γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί. Το θέμα είναι ο κόσμος να μιλάει. Μας είδατε να βγαίνουμε στα κανάλια; Άλλοι βγαίναν. Ο κόσμος καταλαβαίνει. Ποια δημοσιότητα; Εμείς είμαστε άνθρωποι που δουλεύουμε 25 χρόνια, είχαμε ανάγκη να πάρουμε τέτοια δημοσιότητα; Μίλησα με την πρώτη καταγγέλλουσα, γιατί την είχα πάρα πολλή έγνοια. Ένα κορίτσι που βιάστηκε δύο φορές δεν δικαιώθηκε. Παρόλα αυτά μίλησα μαζί της και αυτό που μου είπε είναι ότι ήταν χαρούμενη, νιώθει ότι έκανε ό,τι μπορούσε. Είναι παράδειγμα προς μίμηση αυτή η αντιμετώπιση. Ας λέει ό,τι θέλει η υπεράσπιση δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

Η απάντηση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου, του συνήγορου του Πέτρου Φιλιππίδη

Αμέσως μετά, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος  δήλωσε: «Τέτοια έλλειψη σεβασμού στη Δικαιοσύνη που ομόφωνα τον αθώωσε και εξακολουθεί να τον λέει βιαστή. Η οικογένεια Φιλιππίδη είναι σε έξαλλη κατάσταση για τις δηλώσεις. Δεν σέβεται η συγκεκριμένη ηθοποιός ότι ομόφωνα η ελληνική Δικαιοσύνη τον κήρυξε αθώο και τον λέει βιαστή.  Η οικογένεια έχει δώσει εντολή στο γραφείο μας να κατατεθεί αγωγή. Δεν σέβεται 7 δικαστές που τον αθώωσαν. Να αποδείξει γιατί είναι ένοχος δύο βιασμών. Αυτή είναι η εντολή της οικογένειας. Εγώ αγωγές δεν κάνω, δεν έχω κάνει ποτέ μήνυση. Είναι ανεπίτρεπτη τέτοια έλλειψη σεβασμού στη Δικαιοσύνη. Μέχρι τώρα δεν είχαμε κάνει αγωγή. Αν η κ. Αναστασοπούλου πει ότι εκ παραδρομής το είπε, είναι αθωωτική η απόφαση θα εισηγηθώ να σταματήσει η αγωγή».

 

Πηγη in.gr