Φως στο Τούνελ»: Νέα μαρτυρία για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου |  in.gr

 

Μία σημαντική μαρτυρία έρχεται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου. Έντεκα χρόνια μετά το ειδεχθές έγκλημα, ένας κρατούμενος στις φυλακές «λύνει τη σιωπή του» και υποστηρίζει πως γνωρίζει το σημείο που βρίσκεται το άψυχο σώμα του 26χρονου.

Η πληροφορία αυτή δόθηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» από κρατούμενο σε φυλακές ο οποίος υποστήριξε ότι το σώμα του Μάριου βρίσκεται σε ένα βουνό της Αττικής.

Ο μάρτυρας υπέδειξε το σημείο που «για να ηρεμήσει η μητέρα του μετά από τόσα χρόνια», όπως είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σημείο, βρέθηκε ένα κρανίο με την κινητοποίηση της Ασφάλειας να είναι άμεση. Συγκεκριμένα, άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής, βρέθηκαν στην περιοχή προκειμένου να το περισυλλέξουν και να το στείλουν σε ειδικό εργαστήριο για την ανάλυσή του.

«Φίλε, σου είπα ποιος είμαι – Για να ησυχάσει αυτή η μάνα»

Ο κρατούμενος ήρθε σε επαφή με την Ασφάλεια μέσω του δικηγόρου του, δίνοντας σχετικές λεπτομέρειες.

«Έχω μια πληροφορία… Είναι για τον Μάριο. Για το που είναι, κατάλαβες τώρα. Δεν μπορώ να σου πω από εδώ που είμαι. Είναι όμως εκατόν ένα τοις εκατό σίγουρο αυτό που σου λέω. Για το κρανίο σου μιλάω, έτσι; Υπάρχει και το σώμα στα πενήντα με εκατό μέτρα παραπάνω από εκεί».

Ο κρατούμενος, έδωσε το ακριβές στίγμα που βρίσκονται τα οστά.

«Σου είπα πώς θα στρίψετε και πού θα πάτε. Είναι και μια εκκλησία εκεί. Στο γεφύρι, εκεί στις πέτρες είναι από πάνω. Το κρανίο είναι εκεί σίγουρα, να ξέρεις. Είμαι 99,999 τοις εκατό ότι είναι εκεί αυτό που σου λέω. Για να ησυχάσει και αυτή η μάνα. Φίλε, σου είπα ποιος είμαι. Και όταν λέω κάτι, να ξέρεις ότι ισχύει».

«Κοντά στο κρανίο θα βρείτε και το σώμα του»

Συνεργείο της εκπομπής κατευθύνθηκε στο σημείο κοντά στην Μαγούλα και πριν από τα Δερβενοχώρια και ερεύνησε την περιοχή.

«Βλέπω κόκαλα;», αναρωτιόταν ο ρεπόρτερ με τον σκηνοθέτη να τον επιβεβαιώνει. Μετά από ώρες ερευνών, εντόπισαν την τρύπα, που υπέδειξε ο κρατούμενος και όπου σύμφωνα με τον ίδιο, εκεί ήταν το κρανίο του Μάριου.

«Το κρανίο φαίνεται να έχει σημάδι από σφαίρα. Πωωω…», αναφώνησε σοκαρισμένος ο δημοσιογράφος.

Η πληροφορία του κρατούμενου επιβεβαιώθηκε, ωστόσο, μένει να εξακριβωθεί μέσω DNA εάν πράγματι, το κρανίο ανήκει στον Μάριο Παπαγεωργίου ή ανήκει σε άλλο πρόσωπο.

 

Πηγη cnn.gr