Ο φοιτητής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στο Πανεπιστήμιο Πάτρας, με το θέμα να έχει πάρει έκταση και τις αντιδράσεις να διαδέχονται η μία την άλλη…

Ο φοιτητής μπήκε στο στόχαστρο στο Πανεπιστήμιο Πάτρας, με τους δράστες να τον ακινητοποιούν και να τον περικυκλώνουν. Τον χτύπησαν και στο τέλος του έριξαν μπογιές. Ο νεαρός τραυματίας έμεινε πεσμένος στο έδαφος και λίγη ώρα αργότερα απομακρύνθηκε. Οι περιγραφές του έχουν σηκώσει ένα κύμα οργής, με συμφοιτητές του, να ζητούν από τις Πρυτανικές Αρχές να γίνει έρευνα, ώστε οι δράστες να εντοπιστούν και να έρθουν αντιμέτωποι με τις πράξεις τους.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό ομοφοβικής επίθεσης με θύμα νεαρό φοιτητή σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, στο Πανεπιστήμιο Πατρών πριν από λίγες μέρες. Mάλιστα ήδη φοιτητές έχουν αντιδράσει, ενώ γυναίκες – μέλη συλλογικότητας στο Πανεπιστήμιο κρέμασαν πανό διαμαρτυρίας και προειδοποίησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flamis.gr, ομάδα φοιτητών επιτέθηκε σε νεαρό ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος και μάλιστα με τρόπο που θα πρέπει να προβληματίσει και τις πρυτανικές Αρχές. Όχι μόνο τον χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές, αλλά του έριξαν και μπογιές σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Ο νεαρός σφάδαζε από τους πόνους και τελικά οι «νταήδες» τον εγκατέλειψαν και απομακρύνθηκαν τρέχοντας.

Άγνωστο παραμένει αν υπεβλήθη μήνυση κατά συγκεκριμένων προσώπων ή αν ο νεαρός φοιτητής φοβούμενος τα χειρότερα και τυχόν νέες επιθέσεις (όπως συνήθως συμβαίνει) προτίμησε να μην κινήσει καμία διαδικασία.