Την εξαφάνιση ενός 28χρονου μέσω missing alert γνωστοποίησε το Χαμόγελο του Παιδιού. Πρόκειται για τον Πέτρο Τσάκωνα, ο οποίος αγνοείται τις τελευταίες ώρες από την περιοχή του Αμαρουσίου και την εξαφάνισή του δήλωσε η οικογένειά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού:

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΣΑΚΩΝΑ, 28 EΤΩΝ

Στις 04/04/2023 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Αμαρουσίου, ο Πέτρος Τσάκωνας, 28 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Πέτρου Τσάκωνα στις 04/04/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Πέτρος Τσάκωνας έχει ύψος 1,78 μ., έχει βάρος 80 κιλά, έχει καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Δεν είναι γνωστό τι φορούσε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ  και για Apple κινητά εδώ