Ένα ιαπωνικό καφέ απέλυσε τη σερβιτόρα του επειδή έφτιαχνε κοκτέιλ με το αίμα της.

Το καφέ με το όνομα Mondaiji Con Cafe Daku, που βρίσκεται στην περιοχή Susukino στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί Χοκάιντο της Ιαπωνίας, ανακοίνωσε στις 2 Απριλίου ότι απέλυσε μια σερβιτόρα του όταν ανακάλυψαν οι υπεύθυνοι ότι μέσα σε ένα κοκτέιλ έβαζε το αίμα της.

Η ίδια ζήτησε συγγνώμη για την επικίνδυνη συμπεριφορά της, σύμφωνα με τους Strait Times, επικαλούμενοι τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Flash.

Οι γιατροί συμβούλευσαν τους πελάτες της να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις ωστόσο η σερβιτόρα φέρεται να έβαλε το αίμα της στο κοκτέιλ μετά από αίτημά τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι του καφέ ανακάλυψαν τη σερβιτόρα από κάμερες ασφαλείας.

Το καφέ είπε ότι η ενέργεια της σερβιτόρας ήταν «απολύτως απαράδεκτη» και ανακοίνωσε ότι θα παραμείνει κλειστό λόγω εργασιών για μια μέρα, για να αντικαταστήσει τα ποτήρια.

Χαρακτήρισε δε, τις ενέργειες της σερβιτόρας «τρομοκρατία σε μερική απασχόληση».

«Οι περιπτώσεις ανθρώπων που μολύνονται από την κατανάλωση αίματος άλλου ατόμου είναι σπάνιες, αλλά σημαντικές ασθένειες μπορούν να μεταδοθούν μέσω του αίματος, όπως ο HIV, η ηπατίτιδα C, η ηπατίτιδα Β και η σύφιλη. Εάν υπάρχουν πληγές στο στόμα, είναι εύκολο να μολυνθείτε από μεταδόσεις αίματος», είπε.