Ο πρωθυπουργός αποφάσισε να πρωτοτυπήσει καθώς περιέχει στιγμιότυπα από τα όσα συμβαίνουν στην προεκλογική εκστρατεία ενόψει των εκλογών όχι όμως μπροστά από τις κάμερες, αλλά πίσω από αυτές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ιδιαίτερα ενεργός στο Tik Tok ανεβάζοντας συνεχώς υλικό σε πιο χαλαρό ύφος ωστόσο στο τελευταίο του βίντεο αποφάσισε να πρωτοτυπήσει καθώς περιέχει στιγμιότυπα από τα όσα συμβαίνουν στην προεκλογική εκστρατεία ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, όχι όμως μπροστά από τις κάμερες, αλλά πίσω από αυτές. Αυτό που αποκαλείται backstage.

Ο πρωθυπουργός στο βίντεο ανέβασε στιγμιότυπα από στιγμές που είναι στο αυτοκίνητο και λέει πως «το ενδιαφέρον είναι στο σπρωξίδι», ένα στιγμιότυπο κατά το οποίο βρίσκει λίγα λεπτά ξεκούρασης στο αεροπλάνο από το πολύ βαρύ πρόγραμμά του ή την ώρα που χαϊδεύει ένα σκυλάκι.

Όμως ο  Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε και στιγμιότυπα από την καθημερινή ζωή στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου κατά τη διάρκεια του βίντεο ακούγεται να λέει: «Κανείς δεν ενθουσιάζεται με το κόνσεπτ μου. Γιατί κανείς δεν ενθουσιάζεται με το κόνσεπτ μου;».

Δείτε το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Σκέφτηκα να σας δείξω πώς είναι πραγματικά μία προεκλογική εκστρατεία πίσω από τις κάμερες. Τα ωραία, τα άσχημα, τα απρόοπτα, αυτό δηλαδή που αποκαλούμε backstage. Δεν έχει ξαναγίνει αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το βρούμε», λέει ο πρωθυπουργός στο Tik Tok, παρουσιάζοντας τα στιγμιότυπα από το backstage της προεκλογικής εκστρατείας.