Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Dikisports»… «Η Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA επανεξετάζει τη θέση της για την αποστολή ξένων διαιτητών στην Ελλάδα. Μετά όσα έγιναν στον τελικό του κυπέλλου, ο Ρομπέρτο Ροσέτι διαμήνυσε στον Πίτερ Φρόιντφελντ την έντονη δυσαρέσκειά του για τις ελληνικές συμπεριφορές προς τη Γαλλίδα διαιτήτρια Στεφανί Φραπάρ.
Άφησε να εννοηθεί ότι τα χθεσινά γεγονότα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε στο ποτήρι και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία επανέρχεται στην άρνηση να στέλνει ξένους ρέφερι στη χώρα μας και να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα.
«Η ανοχή μας εξαντλήθηκε, έχουμε πλέον κάθε λόγο να μην σας στέλνουμε ξένους διαιτητές», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA».
Μεγάλος εκνευρισμός υπάρχει και στην ΕΠΟ για τον Φρόιντφελντ, ειδικά μετά τις τελευταίες του επιλογές, τόσο στο Άρης – ΠΑΟΚ, με τον Ισραηλινό, Γκρίνφιλντ, όσο και με τη Φραπάρ στον τελικό Κυπέλλου, η οποία μπορεί να μην αδίκησε κάποιον αλλά έχασε τον έλεγχο του αγώνα.
Από πλευράς ομοσπονδίας, αναμένεται να ξεκινήσουν συζητήσεις με την UEFA για τη νέα σεζόν, πιθανότατα με νέο αρχιδιαιτητή στη θέση του Σουηδού.