Ντόμινο εξελίξεων & συνεργασιών στον πατριωτικό χώρο με τους «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου με το ένα πόδι στην ευρωβουλή !!
H ανάγκη κα εκφραστεί ένα μεγάλο και δυναμικό κομμάτι των ψηφοφόρων που βρίσκονται πιο δεξιά από την Ν.Δ., ειδικά μετά τον αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τον Άρειο πάγο, έφερε ζυμώσεις και συνεργασίες . Ο μεγάλος κερδισμένος είναι το κόμμα «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» του ευπατρίδη Πρόδρομου Εμφιετζόγλου που στο ψηφοδέλτιο του συμπεριλαμβάνει τον Χαράλαμπο Γιώτη προσωπικό φίλο του Ηλία Κασιδιάρη, και δείχνει να κόβει με επιτυχία το νήμα των εκλογών!
Ο εκλεκτός του Ηλία που έρχεται να βάλει κηροζίνη στην πολιτική σκηνή είναι ο Χαράλαμπος Γιώτης , π[προσωπικός του φίλος & συνεργάτης , συνταγματάρχης Ε.Α. , με μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων & το ανθρώπινο δυναμικό, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ελεύθεροι αθηναίοι”.
Mε ιδιαίτερο ενδιαφέρον μένει να δούμε αν για μια ακόμα φορά επαληθευτεί η σταθερή προτίμηση του κόσμου που κινείται πιο δεξιά της νέας δημοκρατίας προς το εκλεκτό πρόσωπο της επιλογής του που προτίθεται και ο ίδιος να ψηφίσει.