Αν ανήκεις στη γενιά των boomers δεν έχεις δικαιολογία να μην τη γνωρίζεις. Αν προέρχεσαι από τους millenials, σχεδόν σίγουρα την έχεις πετύχει σε κάποια από τις επαναλήψεις ή τις πολλές αναφορές σε άλλα έργα. Τέλος, αν είσαι κομμάτι της γενιάς Z, έφτασε η στιγμή να την μάθεις και ενδεχομένως να την… αναπαραστήσεις.  Μιλάμε φυσικά για την πασίγνωστη σκηνή από τις «9 1/2 Εβδομάδες», όπου ο Μickey Rourke τάιζε ηδυπαθώς την Kim Basinger ό,τι βρισκόταν στο ψυγείο, διεγείροντάς την σεξουαλικά. Ίσως η ιδέα να μη φαντάζει ιδανική εν μέσω καλοκαιριού και κορμιού στην παραλία ωστόσο, μπορείτε να περιοριστείτε σε μόλις τέσσερα σούπερ αφροδιασιακά που υπόσχονται κορύφωση της λίμπιντο.

Ηλιακό φως

Τα νέα είναι ευχάριστα για τους λάτρεις του καλοκαιριού, με τον ήλιο σύμμαχό τους στο κυνήγι της έντονης ερωτικής διάθεσης. Το ηλιακό φως, η πολύτιμη πηγή βιταμίνης D, βοηθά τον οργανισμό να ρυθμίζει την παραγωγή μελατονίνης, της ορμόνης του ύπνου που αν διαταραχθεί είναι πιθανότερο να μας οδηγήσει στο κρεβάτι και, σίγουρα, όχι για να στενάξουν οι σουμιέδες παρά… οι γείτονες από το ροχαλητό. Θέλετε επιπλέον λόγους γιατί το σεξ είναι καλύτερο τους θερινούς μήνες;

Πιπεριές τσίλι

Αν θέλετε η κατάσταση να πάρει φωτιά, ξεκινήστε από το στόμα… Εννοώντας φυσικά τους γευστικούς κάλυκες παρά κάτι πιο πονηρό. Δοκιμάστε να εντάξετε τις πιπεριές τσίλι στο ερωτικό παιχνίδι για να το απογειώσετε: το καυτερό τρόφιμο δεν θα αυξήσει μόνο τη ροή του αίματος μέσα από τη μείωση της φλεγμονής και της αρτηριακής πίεσης αλλά θα μετατρέψει τον σύντροφό σας σε μαινόμενο ταύρο. Το μαγικό συστατικό στις πιπεριές τσίλι είναι η καψαϊκίνη, η ουσία που ευθύνεται για το αίσθημα καύσου όταν τις τρώμε, προκαλεί έξαψη στο πρόσωπο και μούδιασμα στα χείλη και κάνει την καρδιά να χτυπά γρηγορότερα· όσα δηλαδή συμβαίνουν κατά τη σεξουαλική πράξη.

Παγωμένο καρπούζι

Το καρπούζι αποτελεί ένα φυσικό διεγερτικό χάρη στην L-κιτρουλίνη που περιέχει, ένα αμινοξύ που έχει αποδειχθεί ευεργετικό στην αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας. Αν και περισσότερη έρευνα κρίνεται αναγκαία για να διαπιστωθεί αν αρκεί το καλοκαιρινό φρούτο για να κορυφώσει την ερωτική διάθεση, σίγουρα δεν θα χάνατε κάτι να δοκιμάσετε. Αν επιτύχει και το δωμάτιο μετατραπεί σε κόλαση, θα έχετε ένα τρόφιμο που σας ξεδιψά καλύτερα και από το νερό. Για παν ενδεχόμενο, φροντίστε να έχετε αφαιρέσει όσα περισσότερα κουκούτσια μπορείτε.

Δροσερό ροζέ κρασί

Σίγουρα εξασφαλίζει πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό και, ακόμη και αν παχαίνει λιγάκι, αξίζει να το δοκιμάστε αν μετά πρόκειται να κάψετε τις θερμίδες με τρόπο ευχάριστο. Ένα ποτήρι ροζέ κρασί αυξάνει τη ροή του αίματος προς τα σωστά σημεία του σώματος και συντείνει στη χαλάρωση. Ωστόσο, καταναλώνετέ το με προσοχή για αποφυγή των αντίστροφων αποτελεσμάτων.