Ο Μπεν Άφλεκ απεχθάνεται όπως έχει δηλώσει κατά καιρούς την παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής. Εξάλλου, αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που είχε χωρίσει παλαιότερα με την Τζένιφερ Λόπεζ. Όπως είχε αναφερθεί παλαιότερα, η αιτία που δεν ανέβηκαν τότε τα σκαλιά της εκκλησίας, ήταν η υπερβολική έκθεση της σχέσης τους στη δημοσιότητα και οι παπαράτσι.

Το ζευγάρι που τελικά παντρεύτηκε το 2022, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και πάλι, με ξένα δημοσιεύματα να υποστηρίζουν καθημερινά, πως σύντομα θα πάρουν διαζύγιο.

Ο διάσημος ηθοποιός συνεχίζει να ενοχλείται με τους παπαράτσι που τον ακολουθούν σε κάθε του κίνηση και τις προάλλες, έγινε έξαλλος με έναν που επιχείρησε να τον φωτογραφήσει, καθώς έφτανε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι.

Όπως αναφέρει η PageSix, οι παπαράτσι δεν σταματούσαν να τραβούν φωτογραφίες και να τον «τυφλώνουν» με τα φλας τους, την ώρα που ο Άφλεκ βρισκόταν στο αμάξι του. Τα φλας όπως λέει το δημοσίευμα, αποσπούσαν τόσο την προσοχή του Άφλεκ, που φρέναρε απότομα, έκανε όπισθεν και βγήκε από το όχημα εκνευρισμένος.

«Άκου, φίλε, θα προκαλέσεις ατύχημα. Μην αναβοσβήνεις τα φώτα σου όταν οδηγώ στον δρόμο. Είναι επικίνδυνο. Δεν ξέρεις καν αν είμαι εγώ», φώναζε ο ηθοποιός και τη στιγμή που επέστρεψε στο αυτοκίνητό του, οι παπαράτσι συνέχιζαν να τον φωτογραφίζουν, προκαλώντας και πάλι τον θυμό του. «Δεν μπορώ να δω. Θα πληγώσεις κάποιον κάνοντας αυτό πράγμα, είναι η κόρη μου εδώ, αν της αναβοσβήσετε τα φώτα σας, τη βάζετε σε κίνδυνο. Το καταλαβαίνεις αυτό;»», είπε ο Άφλεκ.