«Μη διστάσεις να της κάνεις ένα κομπλιμέντο μπροστά στους άλλους, κατά προτίμηση για τον χαρακτήρα της. Η γενναιοδωρία δεν αφορά μόνο στα υλικά αγαθά. Μόνο ένας άνδρας από καλή «πάστα» και χωρίς συμπλέγματα εγκωμιάζει το ψυχικό μεγαλείο μιας γυναίκας».

Γράφει η Νικολέτα Καββαθά

«Το παραδέχομαι, τα θηλυκά είμαστε λίγο ή πολύ ανασφαλή και εύθραστα πλάσματα. Ένας άνδρας που πατάει στα πόδια του, μας προσέχει και μας κάνει να αισθανόμαστε πολύτιμες δίπλα του είναι ο δρόμος για την ισορροπία που όλες αναζητάμε. Μην την κάνεις ν’ αμφιβάλλει για τα συναισθήματά σου. Θα φύγει με την πρώτη ευκαιρία. Οφείλεις να ξέρεις τι θες από εκείνη».

«Σίγουρα υπάρχουν πράγματα στα οποία ξέρεις ότι είσαι καλός. Μπορεί να σε διακρίνει η υψηλή αίσθηση του χιούμορ ή ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τη ζωή. Ίσως το ταλέντο σου να είναι κάτι πιο συγκεκριμένο, όπως π.χ. το να γράφεις ωραία. Αποκάλυψέ τής τό, με μετριοφροσύνη.».

«Οι σμιλεμένοι κοιλιακοί και τα γραμωμένα μπράτσα δεν μας λένε απολύτως τίποτα αν δε συνοδεύονται από κάτι το πνευματώδες. Γιατί πάνω απ’ όλα υπάρχει κάτι στα μάτια των ανθρώπων που μας ελκύουν. Να είσαι πάντα ο πιο καλός εαυτός σου. Δεν θ’ αρέσεις σε όλες, αλλά θα δείχνεις σιγουριά. Και σιγουριά ίσον αυτοπεποίθηση».

«Ο Jimmy Stewart είναι ο άνδρας που ξεχώριζα πάντα σαν sex symbol. Είναι αυτός που προτιμώ περισσότερο από κάθε άλλον. Δεν ξέρω αν ο υπόλοιπος κόσμος τον βλέπει έτσι, αλλά εγώ προσωπικά τον βάζω πολύ ψηλά στη λίστα μου. Δεν είναι αρχετυπικά όμορφος, είναι όμως συγκλονιστικά γοητευτικός. Ο λόγος; εκπέμπει πηγαία αυτοπεποίθηση».

«Οι γυναίκες είμαστε εγκεφαλικά όντα. Μας αρέσει να σας ακούμε να μιλάτε για ενδιαφέροντα πράγματα. Ένας άνδρας με λέγειν ανεβαίνει πολύ στα μάτια μας. Προσοχή όμως, μην εξαντλείσαι σε προσωπικές αναφορές και μη μονοπολείς τη συζήτηση. Πάνω απ’ όλα να γίνεται διάλογος».

«Προσωπικά πιστεύω ένα καλό ουίσκι είναι το κατεξοχήν ανδρικό ποτό, ωστόσο αυτό είναι πολύ υποκειμενικό. Ο άντρας μου το προτιμά και το βρίσκω πολύ σέξι όταν το παραγγέλνει. Πάντα πίνω πάντα μια γουλιά από το ποτήρι του», αποκαλύπτει η αιθέρια κοκκινομάλλα. «Το μυστικό εδώ είναι να ξεφύγεις από τα τετριμμένα. Στην εξοδό σας λοιπόν, παράγγειλε κάτι διαφορετικό, κάτι που λίγοι ξέρουν ν’ απολαμβάνουν. Θα της κάνει πολύ καλή εντύπωση».

«Στο «Mad Men» υπάρχει μια ιδιαίτερη αγάπη για το στυλ. Μην το αναζητάς στην υπερβολή. Απλά ασχολήσου με το τι σου πάει καλύτερα και μη φοράς απλά ό,τι βρεις μπροστά σου. Το καλό στυλ φανερώνει γούστο.» Το ‘πιασες;

«Το να της ανοίξεις την πόρτα να περάσει, να σηκώνεσαι όταν μπαίνει στο χώρο ή όταν πλησιάζει στο τραπέζι, είναι κλασικοί τρόποι ευγένειας της «παλιάς σχολής», τους οποίους δύσκολα βρίσκεις σήμερα. Εμένα προσωπικά με αυτές τις κινήσεις με κέρδισε ο σύζυγός μου». Κοινώς, ο ιπποτισμός ρίχνει «κάστρα» ολόκληρα.

«Ο Don Draper είναι ανδρικό πρότυπο κυρίως γιατί υπάρχει ένα μυστήριο γύρω του» σου λέει η Christina μας και συμπληρώνει: «Ναι, είναι τζέντλεμαν, φοράει ωραία κοστούμια, έχει τρόπους αλλά ο άσος στο καλοσιδερωμένο μανίκι του είναι το μυστήριο που εκπέμπει». Κατάλαβες; Οι γυναίκες αναγάγουν σε σύμβολο του σεξ αυτόν που δεν ανοίγει όλα τα χαρτιά του. «Μην της τα πεις όλα, να μιλάς μόνο όταν έχειςκάτι καλό να πεις».

http://gr.askmen.com/