Υπάρχουν κάποια πράγματα σε έναν άντρα που λένε πολλά για τον χαρακτήρα του. Άλλα φαίνονται γρήγορα, άλλα χρειάζεται να τα παρατηρήσεις για καιρό, ώστε να τα καταλάβεις. Ο τρόπος που ντύνεται, ο τρόπος που παθιάζεται με μικρές λεπτομέρειες είναι δύο βασικά. Το ποτό που πίνει είναι το τρίτο και κυριότερο. Το τι ποτό επιλέγεις για να πιεις στο μπαρ ή σε ένα εστιατόριο, φανερώνει αρκετά για την ιδιοσυγκρασία και την προσωπικότητα σου.

1. Κρασί σε μπουκάλι : Δεν πίνεις για να μεθύσεις, δεν το έχεις ανάγκη. Είσαι άνθρωπος που θέλει να μαζεύει γεύσεις, να πειραματίζεται με συνδυασμούς, να τρώει το κρέας με κόκκινο κρασί και το ψάρι με λευκό. Είσαι σταθερός και παραδοσιακά εκλεπτυσμένος.

2. Κρασί χύμα : Είσαι πιο λαϊκός, έχεις μάθει σε άλλες καταστάσεις, κυνηγάς τις ταβέρνες και τα ρεμπετάδικα, τραγουδάς Βαμβακάρη, αν και στο σπίτι σου ακούς πιο πολύ grunge και punk. Ξεφεύγεις από τις τυπικότητες και είσαι ό,τι και το κρασί: χύμα στο κύμα. Γι΄αυτό πολλές φορές σε παρεξηγούν οι άλλοι.

3. Ουίσκι : Ανήκεις σε αυτούς που ερωτεύονται τα μικρά πράγματα, που επιτρέπουν στον εαυτό τους να υποκύψει μόνο σε ένα πάθος, αλλά να μπει με τα μπούνια. Ψάχνεσαι διαρκώς, αναζητάς το διαφορετικό, χωρίς να ξεχνάς τις σταθερές σου. Σου αρέσει να επιδεικνύεις την αγάπη και τη γνώση σου γύρω από τα πράγματα, έχεις ιδιαίτερο χιούμορ και διαβάζεις ποίηση περισσότερο από πεζογραφία. Για το ουίσκι δεν έχεις πρόβλημα να δώσεις και 12-13 ευρώ για να πιεις μόνο ένα ποτήρι. Θεωρείς ότι η εμπειρία αξίζει κάθε σεντ. Ο πεσιμισμός είναι το απάγκιο σου, ακόμα κι αν δεν περνάει μέρα χωρίς να γελάς με ένταση.

4. Τζιν (με τόνικ ή χωρίς, με φερμουάρ ή χωρίς) : Αποζητάς αυτό που θα σε ικανοποιήσει άμεσα. Δεν έχεις διάθεση να περιμένεις χωρίς ανταμοιβή. Δίνεις τώρα, παίρνεις πριν. Έτσι λειτουργεί το μυαλό σου. Επίσης είσαι πιο κολλημένος. Αρνείσαι την αλλαγή, όχι απλώς με την γκρίνια που την υποδέχονται οι περισσότεροι, αλλά με πείσμα που τελικά πετυχαίνεις να μην επιτευχθεί. Ίσως να είσαι και λίγο ψυχαναγκαστικός.

5. Βότκα : Δεν σε ψήνει ιδιαίτερα να επιδιώξεις κάτι μεγαλύτερο, διακατέχεσαι από έναν πεσιμιστικό ρεαλισμό. Καταφεύγεις στα εύκολα, είτε πρόκειται για απολαύσεις είτε για επιδιώξεις. Αν σου δείξουν κάτι μεγαλύτερο δεν θα το κυνηγήσεις, αλλά θα αφήσεις τα πράγματα να έρθουν όπως τα έχει βολέψει η ζωή.

koolnews.gr